fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Nieuwsitem


  14.02.2010 Het boek "Dansen op het werk" van Jan Flamend met Tangofoto op de cover

"Dansen op het werk"
door Jan Flamend

Coverfoto:
El Rumbo docenten: Carl & Julia Luyten


Tijdens de Toxic-Tango-Valentijnsmatinee zal het nieuwe boek van Jan Flamend voorgesteld worden.

Op de cover van "Dansen op het werk" prijken El Rumbo docenten Carl en Julia Luyten met een prachtige "Tango op het werk"


Mensen op kantoor.
Het kan er heel leuk aan toe gaan, met plezierige, interessante en toffe collega’s, maar het kan ook een doffe ellende zijn met hatelijke, saaie en regelrecht zeikerige collega’s. En dan hebben we het nog niet over de bazen, die onbekwame oelewappers, die gepommadeerde tafelspringers.
Zoals bij elk bedrijf gebeurt er bij Metro Services van alles: romances tussen personeelsleden, ruzies tussen personeelsleden, spannende evaluatiegesprekken, ongepaste secretaressedaggeschenken, gsm-fraude, uit de hand lopende directievergaderingen, verkeerde aanwervingen, nachtelijke braspartijen,...
Adjunct-personeelschef Paul Desmedt heeft het allemaal opgeschreven, op zaterdagvoormiddag wanneer hij van weer een helse werkweek moet bekomen en hij zijn gevoelens de vrije loop kan geven.
Maar goed dat zijn collega’s zijn indiscrete ontboezemingen niet kunnen lezen.

Jan Flamend, Dansen op het werk, De Cavalerie, 2010, 200 blz.
19,50 euro inclusief verzending.
Te bestellen op jan.flamend@telenet.be
www.toxictango.com
intoxicating the world...


U hebt ook een project waar U iets met Tango wil doen?
Contacteer ons vandaag nog: callancorreo@toxictango.com» nieuwsoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel