fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  16.02.2023 Valentijnsdate in Buenos Aires... Beleef de Tango: IEDEREEN WELKOM!

Valentijnsdate...
in Buenos Aires!


-Toxic Tango Mood + initiatie


Nodig je date(s) uit en breng ze mee...Donderdag 16 februari 2023 - 19u30-22u15 - De Wijnpers

Dresscode: ROOD & CHIQUE

19u30: Tango-initiatie door Callan Correo & Chantal Lathuy : Breng je vrienden mee en laat ze kennismaken met de sfeer van Buenos Aires!
20u15 - 22u15 : sfeervolle Valentijns dansavond : iedereen welkom!


Argentijnse Tango is HOT !
Laat je een hele avond meevoeren naar de sfeer van Buenos Aires...
De betoverende wereld van Tango, flitsende benen, ingehouden passie en verleidelijke blikken... 

Callan Correo & Chantal Lathuy laten je op onnavolgbare en aanstekelijke wijze kennismaken met de passie van de Tango en voeren je mee naar een plaats waar hoffelijkheid nog een heuse  levensstijl is... Het wordt ongetwijfeld een avond om nooit meer te vergeten! (Wedden dat iedereen binnen de kortste keren vol bewondering naar je kijkt...)(ja hoor, zelfs met twee linkervoeten en geen gevoel voor ritme 😉)


WAT is Tango?
De Argentijnse tango is immers zoveel meer dan passen en ingewikkelde figuren. Het is iets dat groeit, iets onvatbaars en toch vatbaar. Het is iets wat je besluipt, je kunt het al na de eerste kennismaking voelen in elke vezel van je lichaam, in elke druppel bloed in je aderen. Alles wat je doet, is ermee doordrongen en toch kun je het moeilijk beschrijven. Alles is aanwezig en desondanks is het voor iedereen een onbeschreven blad. Het is zoals het leven zelf, voor iedereen anders en toch iets heel universeels.
Oefenavond.
We starten met een korte tango-initiatie, toegankelijk voor iedereen, gevolgd door de meest romantische klassieke en hedendaagse tangomuziek. Iedereen welkom: dansers of niet-dansers, beginners of ervaren tangoueros, familie, buren en collega's, lovers of gewone vrienden; een hele avond genieten van de Argentijnse tango. Dansgelegeheid à volonté in een sfeervol Valentijnsdecor.

Breng je vrienden mee voor de tango initiatie om 19u30; het belooft een gezellige avond te worden. Hebben ze de smaak te pakken, dan kunnen je vrienden nog starten met een korte initiatie-reeks vanaf 2 maart.

Breng een hapje mee voor op het buffet en haal je chique rode tangokledij uit de kast ("overdressed" bestaat niet bij ons); het belooft een fijne tango-avond te worden, doorspekt met verhalen, cultuur en tips & tricks.

Vertel het verder, daarmee doe je hun, ons en jezelf een groot plezier. Laat de Toxic-Tango-Family weer volop groeien!

Tot dans,
Chantal, Callan, Bart & Marjoleine, Freya
(TANGO)LOVE IS IN THE AIR...

Promoot dit mee stuur de link van deze pagina door door naar al je contacten. (mail/messenger/whatsapp en postduif!)

Deel de link van deze pagina overal op Facebook, Instagram, Telegram, MeWe, LinkedIn en andere social media

Nodig mensen uit om vrijblijvend een avondje mee te komen genieten en maak ze warm...

(TIP: Vertel ze niets concreets, zeg hun dat je een verrassing geboekt hebt en ze ingeschreven zijn voor een superoriginele "Valentijnsdate" op donderdag 16 februari en breng ze gewoon mee = punten scoren à volonté ;-)

Inkom: 5 euro; gratis voor leerlingen van Toxic Tango.
Meebrengen: iets voor op het buffet
Dresscode: ROOD & CHIQUE
Locatie: De Wijnpers, Mechelsevest 72, 3000 Leuven. Met parkeerplaats.


Toxic Tango
0487/457468www.TOXICTANGO.com
The best place for your passion...» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel