fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  19.05.2019 Tango Matinée voor 2 @ Chateau PiercoTangoMatinée voor 2


in Chateau Pierco


zondag 19 mei 2019Het met veel smaak gerestaureerde 'Chateau Pierco' is de locatie bij uitstek voor een Tango Matinée met twee. Gelegen in het dorpscentrum van Walshoutem, nabij Landen, verwelkomen Chantal en Callan u voor een sfeervolle, ontspannende en tegelijk sportieve dag met veel tango, veel leren en heerlijk genieten in een uniek stijlvol kader !

Onze gastheer en gastvrouw, Wim en Martine, nodigen u uit in de 'Vlaamse Zaal' van hun Chateau Pierco ; daar ligt een authentieke parket , ideaal om tango te dansen!Op het programma van deze dansdag staan leuke, eenvoudige en verrassende nieuwe tangofiguren, onderbouwd met juiste techniek, stijl en houding. Ieder zal op zijn eigen tempo en niveau kunnen evolueren.

Heb je al een beetje tango-ervaring of net heel veel ? Dan ben je hier allemaal hartelijk welkom !In koppel besteden we aandacht aan connectie en contact. We zoeken ook naar onze voorkeur voor een bepaalde tangostijl. Zowel klassieke tango's, als neotango's zullen de revue passeren.

Individueel verbeteren we onze houding, musicaliteit, evenwicht, en onze persoonlijke dansstijl. De dames krijgen er nog enkele mooie versieringen bij.‘s Middags word je uitgenodigd een wandeling te maken in de pas aangelegde kasteeltuin of even neer te ploffen in een ligstoel... terwijl Wim en Callan zich achter de BBQ aan het koken zetten, Chantal zorgt voor overheerlijke salades.

Bij mooi weer eten we op het terras.Zin om mee te doen ? Om 10u wordt je verwelkomd met een tasje koffie en een croissant en daarna nemen we een vliegende start. Het programma van de dag vind je hieronder.

Na deze dag intens dansen en genieten... met 2, zal u opgeladen weer naar huis keren!Schrijf in door contact op te nemen met Chantal => 0487/457468

VOL = VOL, snel zijn is de boodschap!

Wat : Tango Matinée, dansstage begeleid door Callan&Chantal

Wanneer : Zondag 19 mei 2019, 10u-16u

Locatie: 'Vlaamse zaal', Chateau Pierco, Walshoutem, Landen.

+ unieke locatie, met authetieke parketvloer en prachtige tuin en terrasVoor Wie ?

+ zin hebben in een sfeervol en intense tangodag met 2

+ iedere tangoliefhebber, zowel beginner, als vergevorderde

+ ieder evolueert op eigen niveauInbegrepen:

+ 3u30 tangoles met Callan&Chantal

+ ontbijtje met koffie en croissant

+ lekkere maaltijd: BBQ en salades

+ dessertbuffet

+ dranken inbegrepen: koffie/water/wijnen

Meebrengen:

+ Dresscode: typisch tangokledij

+ Dansschoenen


+ Bij goed weer zwemgelegenheidProgramma:

Zondag 19 mei 2019

10.00 Verwelkoming et koffie & ontbijtbuffetje

10.30 Warming-up

10.45 – 11.45 Tangoles 1

11.45 – 12.30 Tangoles 2

13.00 – 14.00 BBQ & saladebuffet

14.15 – 15.00 Tangoles 3

15.00 – 15.15 Pauze met koffie en dessert

15.15 – 16.00 Tangoles 4

16.00... nadansen, napraten bij een welverdiend glaasje cava; )

Prijs : per persoon: 69 euro

Inbegrepen: tangolessen, ontbijtje, BBQ, dessertbuffet, koffie, water en wijnenEen initiatief van www.toxictango.com in samenwerking met Wim en Martine van Chateau Pierco

www.TOXICTANGO.com

intoxicating the world...


contact Chantal: 0487/457468

» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel