fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  31.03.2016 LAATSTE KANS: BOEKEN voor 31 maart! beLEEF deTANGO Vakantie @ Frankrijk 17-23 en 24-30 juli 2016

Toxic Tango Vakantie @ Le Pays Cathare

    beLEEF
                   déTANGO


In deze ultieme vakantie bundelen Callan Correo en Chantal Lathuy hun jarenlange ervaring en pedagogie tot niet te missen tango geheimen

Ze dompelen je als het ware onder in een heus Tangobad, laten je proeven van het flitsende benenwerk, de ingehouden passie en de verleidelijke blikken van Argentiniës exportproduct nummer.1


Met meer dan 15 jaar internationale ervaring waren Callan Correo en Chantal Lathuy reeds op tal van internationale theaterpodia en evenementen te bewonderen, dansten zij zelfs op the red carpet van de Oscars in Hollywood en mochten zij tal van bekende acteurs en actrices begeleiden in hun beleving van de echte Argentijnse Tangospirit. (zo werkten zij de afgeopen maanden nog mee aan de Tangohype  in de Belgische soap “thuis”)



Wil jij ook…

… een blijvende impressie nalaten met één blik vol ingehouden passie?

… overal bewonderende blikken oogsten voor je zwoele dansmoves?

… een fantastische tijd beleven

op een plaats die reeds eeuwen tot de verbeelding spreekt?


=> Dan is deze beLEEFdeTANGO-ervaring zeker iets voor jou!



Tijdens de dagelijkse lessen maak je niet alleen kennis met de Argentijnse Tango als dans, maar ook met het sociale cultuurgegeven, de etiquette en de geschiedenis vanaf de jaren 1900 van de Argentijnse Tango en Buenos Aires, dit alles gebracht op boeiende en speelse wijze die deze magistrale dans voor iedereen toegankelijk maakt. 


Of je nu nog nooit hebt gedanst hebt of reeds jaren ervaring hebt. Op deze vakantie zal de geheime wereld van de Tango haar deuren openen en zal je de je de Tango beleven als nooit tevoren


Tijdens deze vakantie bundelen Callan & Chantal namelijk AL hun ervaring, pedagogie en kennis tot dé stage die zij zelf ooit wilden volgen maar nergens konden vinden!


Schrijf dus snel in en ontdek tijdens deze stage jou persoonlijke “WAAUW-factor” en lift je Tango naar een heel ander niveau!


Door het unieke concept en pedagogie van Callan Correo & Chantal Lathuy is deze vakantie toegankelijk voor alle niveaus en kan iedereen op zijn of haar eigen ritme evolueren.



maar OPGEPAST...

want Tango kan je leven ingrijpend veranderen...

 



Tango Secrets
De geheimen van de Argentijnse tango ontsluierd
Tangovakantie in de Franse Pyreneeën

 
17 – 23 juli 2016


Niveau :  initiatie (geen voorkennis vereist), beginnende dansers, dansers die zich extra willen verdiepen in de basis van de Tango of de andere rol willen leren. (volgers/leiders)

Thema :  * alle basis bewegingen van de tango komen in detail aan bod * oefeningen met korte, leuke sequenties * doorspekt met cultuur en verhalen over de tango en Buenos Aires * Minimum 8 koppels per week om de vakantie te laten doorgaan.



24 – 30 juli 2016


Niveau : (half) gevorderden  (minstens degelijke basiskennis vereist, of week 1 gevolgd hebben)

Thema : * we werken diepgaand aan onze techniek en houding * ritme-oefening wals, milonga, milonga-traspie * alle basisbewegingen op verschillende manieren combineren * af en toe een pittige figuur, sprong en tangopose * Minimum 8 koppels per week om de vakantie te laten doorgaan.



In deze volpension tangostages bundelen Callan en Chantal hun jarenlange ervaring en gaan we intensief aan de slag, waarbij iedereen evolueert op z’n eigen niveau.
Samen met Bruno en Ingeborg, de Belgische uitbaters, verwelkomen we  jullie graag in de oude, gerestaureerde hoeve aan de voet van de Franse Pyreneeën.
Het belooft weer een fijne week te worden! Vergeet je zwemgerief niet, je wandelschoenen en natuurlijk je tangoschoenen !
Want deze volpension tangostage combineert intensief werken aan je tangostijl, ieder evolueert op z’n eigen niveau, met puur genieten van de franse keuken, van een wandeling in Carcassonne of langs de kastelen van de Katharen, lekker luieren aan het zwembad en ‘s avonds napraten met een glas Blanquette de Limoux in de gezellige bar, terwijl de authentieke broodoven zijn werk doet…

Heb je kinderen ? Breng ze mee ! Het domein is een waar paradijsje! (mail: chantal@toxictango.com voor meer info en prijzen)

kortom: Frankrijk op z'n best!



=>  Boeking ten laatste tegen 1 april 2016

PRIJS  =>  835 euro/week    of    1490 euro/2 weken



DOWNLOAD HIER JE KORTINGBON van 50euro voor deze UNIEKE VAKANTIE !!!



 

inbegrepen:  16u tangoles met Callan & Chantal ; vol-pension + water en wijn tijdens de maaltijd ; overnachting in 2-persoonskamers met eigen badkamer,  bed- en badlinnen; koffiepauzes met versnaperingen.

 
Je inschrijving is bevestigd bij overschrijving van een voorschot van 200 euro op het reknr van El Rumbo vzw : BE53 7795 9173 1053 met vermelding van naam en periode waar je wil voor boeken.

Download de flyer onderaan deze pagina.


www.TOXICTANGO.com
intoxicating the world...

Download bijgevoegd bestand



» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel