fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  10.05.2014 "Moviestar Tangobal" op ZATERDAGAVOND + WS met Callan en Chantal

TOXIC TANGO BAL op ZATERDAGAVOND
Thema: Dress-up like your favourite moviestar!

Een laatste tango-oefen-avond op zaterdag om het dansseizoen in stijl af te sluiten voor de langverwachte zomer zijn intrede doet; kom allemaal meedansen, we maken er een heel leuk feest van!

Met een hopelijk heel zwoele Tangozomer voor de boeg kan je je helemaal in het nieuw steken want Freya Wygaerden zal present zijn met de kledingstand van www.MADEFORYOU.be met de mooiste danskledij voor dames én heren.

Intensief dansen van begin tot eind of gewoon genieten van een glaasje cava; iedereen vindt er zijn gading.
Gastvrouw Chantal en DJ Callan ontvangen je hartelijk in de ruime parketzaal van De Wijnpers met panoramisch zicht over Leuven.

Ben je net begonnen met tangodansen, of heb je al vele kilometers in de benen... Op onze pittige en sfeervolle TOXIC TANGO oefennamiddagen en -avonden is iedereen van harte welkom!

Om 19u30 starten we de avond met een leuke workshop. De workshop is voor iedereen toegankelijk. Tijdens de workshop vliegen we erin met de favoriete figuurtjes van Callan & Chantal! We verwachten echt ALLE leerlingen en maken er een REUZE workshop van!



We kijken ernaar uit om samen met jullie nog eens flink de benen te strekken!


Philosophy: Een sfeervol tango-dans-feest waar veel gedanst wordt. DJ Callan zorgt voor gevarieerde muziek, van de beste klassieke tot de hippe neo-tango’s.

Voor wie: Voor iedereen die zin heeft om op een sfeervolle locatie te dansen en mensen te ontmoeten of gewoon wil kennismaken met Argentijnse tango.

Locatie: De Wijnpers, Mechelsevest 72, 3000 Leuven
Ruime parketzaal en terras met zicht over Leuven. Met parkeergelegenheid.
Plan: www.dewijnpers.be/ligging.php

Dresscode: Dress-up like your favourite moviestar
Inkom: bal (20u-0u) + hapjes + GRATIS workshop (19u30) met C&C: 7,50 euro/persoon

Info & inschrijven: Chantal: chantal@toxictango.com of 0487/457468.

www.TOXICTANGO.com
intoxicating the world...



» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel